Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full av min egen ensamhet

Sitter vid datorn
Som inte ens är min
Dunkar till musik som ingen hört förut
Smuttar på din öl
Jag hatar öl
Men allt smakar gott när man är full
Även din kompis kuk

Du ligger däckad i sängen
Drömmer säkert om flickor som är vackrare än mig
Men det skiter jag i
Jag är full
Iallafall av ångest

Magvärken kväver musiken
Får höja ännu mer tills polisen kommer
Men de är nyktra jävlar hela bunten
De vet inte hur man lever
Bara hur man långsamt dör
//
Jag lever just nu
Imorgon finns inte





Fri vers av MM
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-31 19:43



Bookmark and Share


  Heavenisaplacenearby
Smärtsamt vackert :)
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

MM
MM