Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott Nytt år!

Alla skrivande vänner önskas
ett riktigt gott nytt år
med prövningar
att övervinna
och glädjeämnen
att samla

Men framförallt
ett liv att lära
och tankar
att berätta




Fri vers av Bengt VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-31 22:53



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Gott Nytt År!
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP