Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet efter döden

Många människor
oroar sig för vad
som ska bli av dem
och var de ska ta
vägen vid livets slut

Det gör inte jag
Jag är förvissad om
att socialkontoret
och hälsovårdsnämnden
tar sitt ansvar och
vårdar min döda kropp
med mer omsorg och
för större kostnader än
som läggs ut på
behövande levande

Annars kan ju liket
sprida såväl
smitta som olust





Fri vers av ghost
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-01 04:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost