Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet

Så lätt att somna på dagen,
att stjäla en stund ifrån kraven.
Men kvällen är min,
då är jag den frisläppta slaven.
Brinn, klocka, brinn!




Bunden vers (Rim) av Sinuhe
Läst 443 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-01 11:30



Bookmark and Share


  walborg
Egen dyrbar tid i tystnaden utan krav från omgivningen - att få tid att lyssna till den inre rösten.
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Sinuhe
Sinuhe