Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Stilettsnabbt skarpt så vasst du skär
med tungan som en klo.
- Så låt mig vara den jag är,
låt tillit sakta gro.




Bunden vers (Rim) av Sinuhe
Läst 583 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-03 20:48



Bookmark and Share


  aol
Skarpt bra formulerat
2015-11-26

  Sinuhe
Bodil, jag kan bara säga detsamma. Och tack.
2011-06-26

    Bodil Sandberg
Du är fantastisk det är en ära att få vara med i samma diktbok dig ☼
2011-06-26

  Epione VIP
Den är som en pisksnärt snabb och gör ont..
Kanon bra detta, gillar rytmen och styrkan..
Har inte riktigt koll på andemeningen i denna..
men tänker på mina egna inre referenser..
Tack
2011-04-05

  walborg
Otroligt skarpt formulerat bra budskap.
Eventuellt kan man byta ut sista radens "och" mot "låt".
2011-04-04

  Anna*
Snyggt! Att bygga tillit, eller låta den växa fram tar längre tid ju fler nitar man gått på. Stilett tungor kommer ingenvart. Applåder
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Sinuhe
Sinuhe