Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet

Du ger dig till min hand
huden len och varm.
En värld av mjuka berg
ditt alltid nya land.

Förundrat detta nu
utan start och utan slut,
vår närhets röda färg
och dagen tickar ut.




Bunden vers (Rim) av Sinuhe
Läst 578 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-02 18:34



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Den är älskar jag! En favorit!
2011-01-09

  walborg
Sensuellt och så fint skrivet.
2011-01-02

  T. André B.
Vacker, måste läsa några gånger till och då är det bra! :)
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Sinuhe
Sinuhe