Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solnedgång

Rodnaden dör med en utdragen smekning;
fröjda ditt sinne, ty snart är det natt;
gunga i solen som havet i dyning;
andas och njut av din ändlösa skatt.




Bunden vers (Rim) av Sinuhe
Läst 522 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-02 18:30



Bookmark and Share


  walborg
Gungande rytm och sköna bilder - borde tonsättas!
2011-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Mycket fint!
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Sinuhe
Sinuhe