Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EnSamHet

När morgonen gryr har vi vuxit ihop.
Ljuset porlar sakta på vårt dop.




Bunden vers (Rim) av Sinuhe
Läst 513 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-02 19:39



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
synnerligen vackert! skrivet.
gillar porlandet mycket.


läste din artickel från Tyresö.
intressant. jag har haft hästar
på ett av mina smultronställen
Tyresö slott.
2011-07-17

  walborg
Dessa korta rader samt rubriken skapar massor av associationer ...man kan läsa dikten på så många sätt ... stavningen i rubriken blir också flera betydelser samtidigt ...
skickligt.
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Sinuhe
Sinuhe