Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt hjärtas lyckominne

I mörka natten
drar jag täcket
över ansiktet.

Gömmer mig för världen.

Tänker på dig.

Något sparat
djupt i min själ,
mitt sinne,
mitt hjärtas
lyckominne...

Får mig att le och fnittra...

För mig själv...

Där...

Under täcket.

I nattens svartaste timme.




Fri vers av Amorina
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-01 12:44



Bookmark and Share


  aol
så vackert dina minnen kommer till dej under täcket
2011-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Där mår man bra.
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina