Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jante

Stolt...
så stolt...

Lämnade jag
mina ord,
min själs tankar,
till dig, mamma.

Utan ett ord
tog du emot dem.

Några dagar senare...

Talade du om för mig
att de var väl inget särskilt,
inte på något sätt djupa,
faktiskt ganska enkla
"tro inte att du är något".

Det sårade mig.

Hur kan dina ord, mamma,
betyda så mycket för mig?

Fortfarande.

Fast jag är så stor?

Men i din värld härskar Jante.

Jag är så stor att jag förstår det.

Förlåter.

Igen.




Fri vers av Amorina
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-01 12:49



Bookmark and Share


  aol
jante är nedvärderande ruggig.
2011-01-06

  mare VIP
Jag "hatar" Jante !! Förstår dina ord..
2011-01-05

  Larz Gustafsson VIP
JANTE är ett gissel och till för att trotsas.
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina