Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetar lite kring det nyvaknade året och dess möjligheter och "omöjligheter" ..


"Entré - 2011 !"

Entré 2011

Mycket att stå i
en myriad av galenskaper

Som man kan "så i"
för nya gemenskaper

Fruktsam utveckling
måste klå
ohörsam avveckling
Jadå !

Kanske nya modeller
fast det ändå gäller
samma gamla gemenheter
snuskiga oegentligheter


Samma gamla skurkar
om än i nya skepnader
så det samma lurkar
i de gamlas svepnader


Kan ej resignera
fortsätter
som "tennsoldaten"

Vill ej acceptera
omsätter
ord mot "potentaten"

Så vi syns här mera
kommer att krevera
precis "som vanligt"
ger mig på allt " FAAN-likt" !....

------





Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 178 gånger
Publicerad 2011-01-01 12:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varje ny dag är en ny möjlighet.
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska