Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

17

Vägen är tom när bilen har farit
lastad med kläder och skor;
böckerna, blommorna, alla små pennor,
klockan hon fick av sin mor.

Undrar i tystnaden om hon fick med sig
allt hon behövde av oss.
Men flyger, det gör hon, så härligt att se
nu när hon slitit sig loss.




Bunden vers (Rim) av Sinuhe
Läst 378 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-01 18:48



Bookmark and Share


  Karl den store
"Undrar i tystnaden om hon fick med sig
allt hon behövde av oss." I en enda mening får du med hela föräldrarskapets syfte. Det är stort!
2011-01-04

  walborg
Härligt att läsa av en förälder som älskar och älskat.
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Sinuhe
Sinuhe