Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegling

Lyssna stilla, lyssna lugnt,
glöm din egen vilja.
Se din syster, se din bror;
se vad som gått illa.

Jag är till för dig, min vän,
se på mig, jag lyssnar.
Ögonen är blott för dig,
även när du tystnar.




Bunden vers (Rim) av Sinuhe
Läst 411 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-01 18:49



Bookmark and Share


  Karl den store
Empati är så vackert! Glöm din egen vilja, mm, det är förutsättningen.
2011-01-04

  walborg
Känner en stor frid att läsa denna kloka till synes enkla text.
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Sinuhe
Sinuhe