Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kronbloms minnesnot

 

 

 

 

 

 

 

 



Vad du än gör

eller inte gör...

Tag en ledig dag först!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 646 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2011-01-01 21:00



Bookmark and Share


    purplepea
Applåd
2011-01-17

  LenaJohansson VIP
kul....
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP