Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din

Du som bär ett namn
som jag inte kan yppa

Du med hjärtat
och de mjuka händerna

Du med orden
som sårar
och som läker

med samma kraft

Din är tiden

din är styrkan

att ständigt ge mig liv
och lusten

att vara
dig nära




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-01 22:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
YES

5 stars

Golden
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP