Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fattar inget



När jag var ung var jag rädd för
att kvinnorna skulle säga NEJ

Idag är jag rädd det skall säga JA




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-02 12:49



Bookmark and Share


  •AW•
ärligt och modigt att inse det
2011-01-04

  Anna*
*skratt* Tänk hur perspektiv förändras!
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson