Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad rör sig i barnets tankar?

 

den som visste ändå
vad som rör sig i barnets tankar

barnavärlden har andra perspektiv
inte så vida kanske

men outgrundligt djupa




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 578 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-02 13:30



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Jag tror också man kan gå till sig själv, försöka komma ihåg, alla har ett barn inom sig. ALLA. Sen kan man ju verkligen lyssna på de barn som man träffar.
2011-01-02

  Ronny Berk
redan rubriken ställer frågan... den som ändå visste svaret ?
2011-01-02

  walborg
Man vet idag att mycket små barn tänker otroligt djupt och klokt och starkt och tar ett otroligt ansvar som är alldeles för tungt för att bära och hantera. Läs t ex Elisabeth Cleve: En stor och en liten är borta, kristerapi med en tvåårig pojke, W&W 2002
2011-01-02

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ja...eller nära sina tankar kanske
tänkvärt alster
2011-01-02

    Iza
kanske de känner mest.

är väl därför ärligheten är större i deras ord.
2011-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Barn är ett folk och de bor i ett främmande land.
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger