Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllning till naturen

Jag älskar naturen
Naturen är vacker
Den enda nackdelen
med naturen är
alla stenar, buskar,
träd och annan bråte
som står i vägen
och gör naturen
så svårtillgänglig

Dessutom håller
vargar och andra
vilda djur till där
Naturen är alltså
både obekväm
och skrämmande
mitt i skönheten

Myndigheterna
borde ta sitt
ansvar och röja
undan stenarna,
buskarna, träden
och annan bråte
samt avliva djuren
Då skulle jag vistas
i naturen nästan jämt
I alla fall ofta eller
åtminstone ibland

Som det är nu
avnjuter jag naturen
bara på avstånd
Genom bilrutan
eller i TV
Myndigheterna
borde beakta detta
och sanera naturen




Fri vers av ghost
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-02 14:26



Bookmark and Share


  Kalle.O
Jag älkar naturen, synd bara att man måste gå ut...
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost