Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga och vinn

Den smärta hon kände
den fanns inte mer
Den tärande, sorgsna och tunga

Hon ger sig till slut
när hon ögonen ser
Förstår hon i dur nu ska sjunga

Där såg hon helt plötsligt
den kärlek så varm
I blicken från mannen i fråga

Och nu fick hon modet
som fyllde hennes barm
Det var nu som hon måste våga

Att fånga den dagen
skulle visa sig rätt
Det var det steg som hon skulle ta

Det är alltid det första
som är svårt på något sätt
Men tvunget för det hon ville ha




Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-02 14:47



Bookmark and Share


  Ronny Berk
såväl smärtan som kärlekens värme förmedlad genom den texten
2011-01-02

  T. André B.
Fint! :)
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt