Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AKTA för AKTA det är fakta


NORSKA FASTIGHETS BOLAGET AKTA
Är åter i blåsväder
Men man ska nog ta det bekstavligt
Mögel, kackerlackor, och nu ett tak ramlade in

Man ska nog ta namnet på allvar
Och ”akta” sej




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger
Publicerad 2011-01-03 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO