Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skenet


I skenet
I skenet av elden så ser jag dej
Jag ser din kropp
Elden spelar över din kropp
Önskar att jag var elden

Ser din kropps sköna kurvor
Fladdrande på dej som av
En projektors diabild
Men rörlig
Jag vill smeka din kropp

Jag vill smeka och se dej njuta
Känna hur knoppigt det kan bli
Hur fasta toppiga delar leker mellan mina fingrar
Jag vill höra din lust
Jag vill att de ska låta när du njuter
Vill inte att du slutar
I första taget….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-07 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO