Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från den 18/ 12-10




I kroppar vi förenas

I ett ljuvt lidande bultar min kropp.. Värmen leder mitt sköte

Fuktad av eggande ord öppnas jag, spricker ut i blom och andas

Hettan i dina händer bränner glöd över tiden, skimrar..

Suddande mjukt rör sig dina läppar över huden, svalkar

Viskande älskar du mig mot himlen, vi förenar oss med alltet

Nyutsprungna, mättade, lämnar vi avtryck i vår kärlek




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 454 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-01-02 19:04



Bookmark and Share


  Anton the poet
starkt!
2011-01-02

  stenen/ Yv Ericsson
suck! detta är ditt bord helt klart...mera sådant!
2011-01-02

  Bjarne Nordbö
Det är en pina att läsa dig härute i ensamheten. ;)
2011-01-02

    ej medlem längre
Caramba

Ännu en lysande hyllning till det starkaste!!!!!!
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish