Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absolut ingen limerick!

En hundägare från Corvetten
fick frågan vad hunden sa om granlampetten
när han såg granen med ljus
uti deras så vackra hus
jo, nu har han fått en lampa på toaletten...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-02 20:43



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tack för ett gott skratt innan jag kryper i säng
2011-01-02

  lodjuret/seglare VIP
Du har rätt, det är en rick
eller om du så vill h'enrick...
ricken är festligt skriven också
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt