Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sockor till hemlösa


Stickade sockor

Kanhända att din smärta
lättar en aning
om
dina fötter får lite
värme




Fri vers av Maiah VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-02 22:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oh, så medkännande och gott...
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP