Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nytt salt år.


Njutningens dilemma


dyker ner och
upp med en
handfull sand
från botten

the flower is caught in the elephant`s eye

sanden rinner klart
mellan fingrarna
lagom till
nästa våg

my elephant at the foot of the flower

eller också är det
sandens farväl
till ensamheten
som sällskap

there is nothing to reveal





Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-02 23:36



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Fina bilder skapar du här
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm