Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två sportiga limerickar


LIMERICK MED KNORR

Om en kantlirare i Lugi
sa hans knorrar var mera sug i
än dom från Lucas Pellas
ja t o m hela Hellas
då hade den lirarn ljugi’.


SVÅRSTAVAD LIMERICK

Jag tävlade mot Armando
och ropade ”kom an då”
och svingade upp som Duplantis
fast var lite mera klantis
för staven bara försvann då.




Bunden vers (Limerick) av Göran P Rödholm
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-18 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm