Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni kattmänniskor vet..




missmod... äh, Miss Livsmod! Tigrid!

 

när missmodet sänker sig över januarikvällen
som en våt hästfilt styv av iskristaller
när missmodet regerar

då kommer Miss Mod
tassar elegant över tangentbordet
och sträcker ut sig i hela sin vackra längd
på den persiska musmattan
 
missen känner sig inte missmodig
hon spinner
hon är bara självklar närvaro
Miss Livsmod rules!

 

 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 283 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-02 23:53



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Ja, precis så är det.
2011-01-03

  Kim VIP
Ja in the mood always av det ena el det andra. Det är katt, o har man inte känt någon har man missat en bit av livet!
2011-01-03

  Larz Gustafsson VIP
Cat power!
Klart cool dikt.
2011-01-03

  PPQ
gud vilken fin fin kärleksförklaring jag fölrstår precis hur du knner jättejättefin men varför ska de på tagentbordet?
2011-01-03

  Berit Robin Lagerholm VIP
Japp vi vet...
min spinnmaskin ligger just nu över ettan och tvåan och trycker fram windows hjälpcenter i högra hörnet.
Suck och le.
2011-01-03

  Johan Bergstjärna VIP
utan kissarna skulle livet inte fungera
2011-01-03

  Ingela Svenson VIP
En sorts lycka som kommer spinnande till sin människa!
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger