Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad

sängen känns sådär ödsligt tom,
och hon vill inte,
och kan inte hjälpa

att hon saknar honom ikväll




Fri vers av lonelynights
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-02 23:57



Bookmark and Share


  Lisa Höglund
Kort, men känns ändå att läsa och de få orden säger mycket. Bra! :-)
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

lonelynights