Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Endast för att få dig, få mig i sängen...


"Lögnen från natten innan"



Jag älskade dig
även på morgonen efter




Övriga genrer (Aforism) av Pilgrim
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-03 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pilgrim
Pilgrim