Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Suicide"




I wanted to commit suicide

but I only have an electrical oven...








Övriga genrer (Aforism) av Pilgrim
Läst 522 gånger
Publicerad 2011-08-27 13:38



Bookmark and Share


    Ida Tisteltunga
Det fungerar säkert det också.
Inte för att jag rekommenderar det. Det är nog rätt plågsamt.
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Pilgrim
Pilgrim