Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Drömmer om ett hus"



Drömmer om att bygga ett hus

arkitekturen är jag men har inga ritningar, inga regler och följa

ska välja höjden, längden, volymen
ska välja varenda sten, färgen, formen

Huset ska inte klara av våld och krig, stormar och jordbävningar
men om huset förstörs ska jag bygga om det med samma stenar

Drömmer om att bygga ett hus
med lego
köpt på myrorna för 25 kronor....





Fri vers (Fri form) av Pilgrim
Läst 474 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-03 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pilgrim
Pilgrim