Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas ut ... andas in ... lugna trygga hjärtslag




Lilla hjärtat mitt

 

 

Ett ögonblick av stilla frid

Mitt hjärta flödar över

när du ligger här invid

 

Utspillt hår, vilande hand

avtecknad mot det vita

Du har tappat tidens tand

 

och alla sorger

 

skrev du

 

i sand




Bunden vers (Rim) av Anna*
Läst 534 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2011-01-04 00:25



Bookmark and Share


  Kim VIP
en mjukhet i texten!
2011-01-13

  Maximillixen
Läcker bild och ömnsint dikt. Tycker om :>
2011-01-06

  Michaela Dutius
Så ljuvligt vacker moderslycka
2011-01-05

  lisa"puzzle"svensson
jättefin, gillar mycket!
2011-01-05

  Ninananonia VIP
Så underbar:)
2011-01-05

  Lena Själsöga Keijser
så vacker är bilden du skänker

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-04

  Maria T
Grattis.
Vacker rogivande dikt
2011-01-04

    leelee
Mjuk och fint, ger mig ro att läsa. Tack.
2011-01-04

  En strimma av guld
En fin dikt som ger mig välbehag när jag läser den.
2011-01-04

    ej medlem längre
fint
2011-01-04

    Max Poisé
Mycket fint rimmat och med ett skönt tempo som inte "hackar". Blir glad av att läsa och känner själv hur jag Andas Ut... Andas in... med lugna trygga hjärtslag!
2011-01-04

  Berit Robin Lagerholm VIP
En mycket vacker dikt med vackra bilder
2011-01-04

    ej medlem längre
Så underbart vackert...
2011-01-04

  Gunnel Eriksson VIP
Du får även banala rim till något
vackert och värdefullt!
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*