Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linda Nyberg i TV!

Kungafamiljens liv och leverne
skall skildras i TV. Ett material på
70-90 timmar har klippts ner till
60 minuter och skall visas i TV i kväll.

Glimtar från kungaparets statsbesök i Brasilien
skall visas och Nyberg berättar att schemat
där var späckat och hektiskt så hon förstår inte
hur de orkade vara så intresserade och le hela tiden...

Med apanage, som ständigt flyter in... Ingen risk att bli
utförsäkrad ifrån försäkringskassan... Men krav på högre
apanage har kommit från kungen... Allt har blivit så dyrt!

Då får han val dra in på utgifterna, Viktoria fick köpa en väska
för 100.000 kronor och Carl Philip bjöd sina närmaste vänner
20 stycken på ett inneställe i Köpenhamn, den notan gick på
100.000 kronor...

200.000 kr att slänga ut på ett bräde, det är mycket pengar
för folk, som inte ens har så mycket i årslön...

Och Daniel fick sälja sitt företag, en kunglig kan inte idka
affärsverksamhet för att tjäna pengar för då finns det risk
för otillbörlig konkurrens, att han kommer i fokus inte för sitt
företagande utan bara för att han är kunglig...

Men kungens valspråk är ju: För Sverige i tiden!

Då borde väl Daniel hade fått ha kvar sitt förtag, för slantar
saknar de ju... Kungen hade haft en mindre att stötta och i
slutändan hade Daniel kunnat försörja även andra med-
lemmar av kungahuset. Det har ju sagts att han är ju
en så god entreprenör...

Och hade jag, som kungaparet aldrig behövt en enda gång
tänka på om mina inkomster skulle sina... Då hade jag inte
bara smålett jag hade storskrattat och jublat hela tiden...

Men Linda Nyberg att le och se glada ut det är ju kungaparets
image deras jobb... Lägger de av med detta, då blir uppdraget
ogjort...







Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-03 09:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fantastiskt sann och bra text. Jag instämmer till 100%!



/Ann
2011-01-03

    ej medlem längre
Kan inte annat än hålla med...
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt