Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En resa mot djupet

Du ser på mig

och en resa börjar
som inte kan köpas
på charter

Du ger mig din hand

och vi vandrar längs heta gator
genom de ångande basarkvarteren

på väg
mot havet

Du för dina läppar nära
och blåser stilla
i mitt öra

och jag hör vågskvalpet
växa med vinden
från djupen därute

Du tar av mig
tills jag står utan kläder
inför dig

och vi kliver ner
i skummet av vågorna

för att rida
den stora sköldpaddan
tillsammans

Du ger mig
ditt inre att dricka

när vi dyker
på ryggen
av det stora djuret
mot värme

och det mjuka
mörkret

Och du är min drottning

som aldrig slutar
att föda mig
varje natt

på nytt




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-03 09:58



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Mycket vacker stark dikt!
2011-01-04

    ej medlem längre
Fucking amazing!

Den satt som en snöboll i skrevet..fast mjukt *ler*

Perfekt, helt enkelt. Inte ett överflödigt ord
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP