Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag förstår, jag gråter, jag förlåter


att du är drottning betyder inte att jag är kung

Genom att längta hedrar jag det jag minns
även om du inte för mig längre finns
så få spår består såsom dina fina
du är det käraste utav minnena mina

Det e bare o njut
av spår som aldrig tycks ta slut
slumrade krafter, förmågor och talanger som du hos mig väckte
fann sin motpol i dig, en motpol som du sedan brutalt släckte

Du släckte din låga
till en början var allt en plåga
men min brand består
den älskar dig utöver allt jag förmår

Jag kommer alltid att brinna för dig
tills det inte återstår något av mig
så länge jag har mitt liv kommer jag att vilja finnas där
leva, njuta, minnas och ära den jag har kär

För dig är det en svunnen tid
som du inte ens vill kännas vid
du väljer att enkelt glömma
jag väljer att fortsätta drömma

Du har lärt mig innebörden av att sakna
fått mig att från mitt begränsade liv att vakna
låtit mig se världen så fin som den är
väckt min vilja att leva nu och här

Du är min eviga drottning
jag var något som drabbade dig när du var ung
men att du förblir min drottning
betyder inte att jag någonsin var din kung





Fri vers av Let it go VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-03 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Let it go
Let it go VIP