Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

John Lee Hooker är en riktig hora

när han spelar blues på sin älskade gura
då han smeker den mjukt, då han smeker den hårt
Ja, så man kan verkligen höra de underbara toner som han får fram utav den, när han bara är sådär riktigt kåt
Ja, som ljuv musik i var mans öra
Ja, så John Lee Hooker kan i alla fall få mig att må bra med sina fina texter och sina underbara toner
då jag bara fångar upp alla dessa underbara takter på enkel lyra

John Lee Hooker, mina vänner!

Ken Cassel
3/1-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-03 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel