Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett "svar" till en kollega här.........


"Ord nr ettusenett "

"Evighet ..."

----




Prosa av Mats Henricson
Läst 234 gånger
Publicerad 2011-01-03 18:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett beaktansvärt begrepp.
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska