Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Danny. Tack för att du visade mig vägen.


Mellan jubel och hjärtesorg

bland tusen andra ansikten
alla ser likadana ut
sårade själar som flyr från sina liv
för att möta lycka för en stund

du ser på mig
och ger mig blicken
som bara du kan ge

du lyckas alltid få mig le

jag tror på dig
det har jag alltid gjort

du fick mig att börja
och fortsätta med musiken

jag ser upp till dig
eftersom du har gått igenom
delar av det jag har
och står stark idag

även fast det inte
blir lika många gånger nu som förr
så vet jag vart jag har dig

tack




Fri vers av AliciaK
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-03 19:43



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En bra och ärlig text om att kunna ge och ta emot
den som avses är nog stolt över att bli beskriven på detta sättet
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK