Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är ingen trevlig läsning...... En s k "Ironivarning" kan vara på sin plats...


Nyckeln till personlig succé - 2011 !

1. Förtala dina konkurrenter , men gör det på ett oantastligt sätt, finn deras svagheter (ALLA har dessa) och slå ner på dem (som en rovfågel "plockar en sork....") , brutalt och hänsynslöst !

2. Ställ in dig hos dem som har Makten (men INTE smörigt , utan du ska först ta reda på De Mäktigas favoritämnen inom företaget och anstränga Dig för att framstå som väl påläst och intresserad av precis dessa områden) .

3. Till det fackliga ska du förhålla dig som "officiellt positiv" ( men, i verkligheten, betraktar du de fackliga representanterna som de "rövhål" , som du, innerst inne, anser att de är...) . Här har du stor nytta av den "icke - officiella Reinfeldts-Bibeln " ( en , ännu inte, offentligt utgiven, "lärobok", skriven av Reinfeldt själv , med förordet :"Hur man blåser facket utan att de märker det alls !" ) ...

4. Du måste lära dig att helt UTELÄMNA en del ord när du, t ex, ska hålla tal eller föredrag, olämpliga ord är: Solidaritet, medkänsla, sympati, rättvisa, jämställdhet
och liknande.... Ord,som du SKA bruka är: Konkurrens, vinstmarginaler, produktivitet, individ, privat äganderätt, privatisering, avreglering och liknande .

5. Om Du följer dessa punkter så är Din lycka gjord ! Du kommer att bli en perfekt och anpassad "robot" som fullgör Dina Plikter utan att, någonsin, ifrågasätta ( OBS olämpligt ord OBS) någonting som Dina Överordnade föranstaltar !

----




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Mats Henricson
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-03 19:46



Bookmark and Share


  Mats Henricson
fast det kunde OCKSÅ stå i MODERATERNAS stadgar !
2011-01-03

  Larz Gustafsson VIP
Inom SAP kallar man detta "förnyelse".
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska