Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av några "ljusskygga galningar"......., totalt utan allvar och helt utan några "måltavlor" överhuvudtaget....


Bara några nattliga aggressioner !

SKIT !
Titta inte hit !

Asgam !
Hoppas Du blir lam !

Drägg !
Spy i Ditt skägg !

Ditt unkna beläte !
Dra åt helvete !

Kanalje !
Häng Dig i en galge !

Pundhuvud !
Runka ditt kukhuvud !

Skithög !
Kastrera en bög !

Arsle !
Ge hit haschet !

Dynggrep !
Försök inga knep !

Monster !
Inga jävla konster !

Pissråtta !
Drunkna i en potta !

Horfitta !
Ge fan i att titta !

Nej , nu pissar jag på det här
lägger ned denna chimär......

---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-04 01:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fick en känsla av att du läst lite av de mentalt undermåliga och deras kommentarer-om inte-var det nästan på pricken, om du går in och läser "senaste kommentarer" hos de, både du och jag ogillar!
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska