Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En växande avart inom poesin.... , destruktiv i kubik.....


Ett nyväckt "nöje" - "DÖDSKULTEN" !

" DÖDSKULTEN "

Mordiska fraseringar
"Ondskans Onani "

Samhällsbyggets raseringar
"Blott i Döden - Fri !"

Total uppgivenhet
Hat mot det Goda

Störd upprivenhet
korsen att "nedbloda"

Förakt mot de troende
ett djävulskt beroende
promoverar sataniskt
hetsar fanatiskt

Orgier i blod
Dödslängtan
Hyllar ett Mord
Godhet förträngt, "han"

Knivar som hugger
i kroppar som spetsas
"Njuter" i mjugg, här
"Ondsinnet" hetsas (!)

HUR kan detta växa ?
till Djävul och Häxa
En gång normala
nu så "totala"
Ondskefullhet !
Satanitet !
VEM vet ?

Hoppas "de" vaknar
"de"något saknar
för Det Goda finns kvar
även i dessa da´r...........

---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-04 12:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns de som är hjärntvättade av idioten La Veys dåraktiga trams.
2011-01-04

  aol
bra en tankeväckande skrift
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska