Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STATLIGA VATTENFALL MYGLADE




Nu är det bevisat
STATLIGA VATTENFALL MYGLADE
FÖRRA VINTERN
OCH HUR OFTA INNAN????
OCH VAD GÖR DE NU
De ökar sin vinst

Reinfeldt detta är nåt ”för din framtid”
Och kanske, troligt i alla fall
Så får de SVERIGEDEMOKRATERNAS siffror
Att skjuta i höjden

Inte för att det litas på SVERIGEDEMOKRATERNA
UTAN FÖR ATT ALLA ANDRA BEVISLIGEN MYGLAR
VATTENFALL MINSKADE INTE, som det borde vara
Utan de ÖKADE sin vinst
När kärnkraftverken stod stilla
Man kan undra hur många människors självmorde
Deras snuskigt sjuka ”vinstintresse” orsakar
Och när den första vattenfalls direktören helt enkelt
Skjuts

De har ju själv troligen en massa död
På sitt samvete men bevisligen
En massa sorg, och förtvivlan
Empati är uppenbarligen ett okänt begrepp
För VATTENFALLS direktörer
Däremot är snikenhet närmast ett krav
Som det verkar….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-04 16:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Beklagligt.
Jag lärde känna Vattenfall Mellansverige som en oerhört bra arbetsgivare på 80-talet.
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO