Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänsklighetens utdöende

Om brustna hjärtan
verkligen brast
skulle jorden
snart bli öde.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2011-01-04 18:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
texten är läst incorpo
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP