Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderlek Kärlek

Himmelen må vara mulen
Vinden må göra dig kulen
Åskan må dundra och skrämmas
Regnet må få dig att översvämmas
Dagen må vara grå och kall
Isen på marken må få dig på fall

Men låt det inte spela för stor roll
Vädret går åt ett varmare håll




Bunden vers (Rim) av Mönster
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-17 12:07



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Vilken förtrollande rim text du har bringa oss alla i denna sida =) bra skrivet gillar denna skarpt! ^^
2011-01-23

  beli
TOPPEN DU ÄR OSLAGBAR I DINA TEXTER o))

TACK FÖR DOM ALLA O))
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Mönster
Mönster