Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höjden av komplex


Höjden av komplex
Och skapande av andras irritation
Är väl att ta husbilen
Till bilbingo




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-17 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO