Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Va ska man träffa han för



Va ska man träffa han för
Han är ju en livsvärdeförsänkare
Ja eller bara
Livsvärdessänkare då
Utan försänkning
Men med en djävla massa skitprat

Rundkulle skalle behöver inte försänkas
den kan förzinkas
Och är alltid vriden
Så är han
Gängad och vriden
Men lämnar alltid fula spår efter sig
För säkerhets skull så nöjer han sig inte med att va vriden
Han limmar också den fan
En riktig "limknekt"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 144 gånger
Publicerad 2011-02-16 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO