Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar blir ibland till ord. Ord blir ibland till text, dessvärre.


Day Is Night

Night is quiet, night is alive,
Static, pure, cold.
Day is dark, day is dead,
Rotting, reeking, radiating.




Fri vers av Kaleidystopi
Läst 150 gånger
Publicerad 2011-01-05 02:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaleidystopi
Kaleidystopi