Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära dig

Nära dig...

Allting leker,
bubblar,
kvittrar...

Skälvande
ser jag in
i dina ögon.

Släpper allt, allt...

Genom min själ, min kropp
flödar kärleken...

Som vårbäckar
omringade
av knoppande vitsippor
och doftviol
under ljusblå skyar.

Våren finns redan här...

Under täcket.

Nära dig.




Fri vers av Amorina
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-05 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina