Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta svämmar över

Du ger mig hopp.

Du ger mig kraft.

Får mig drömma, hoppas, tro...

Du får mig skratta, le...

Kasta bördorna jag bär.

Du ger mig tröst,
jag lutar mitt huvud
mot ditt bröst.

Mitt hjärta svämmar över...

Jag vill ge dig allt
du någonsin
behöver!




Fri vers av Amorina
Läst 529 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-05 11:57



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Det börjar likna kärlek banne mej ...vackert sagt
2011-01-07

    Bodil Sandberg
Underbart vacker kärleksvarm poesi härligt att läsa!!
2011-01-06

  Anna*
Riktigt snyggt! Precis som det kan kännas! Applåder
2011-01-05

  aol
så från hjärtat fint skaldat
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina