Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig!

 

ett smärtfyllt rop höjer sig
ur människans vandring över jorden

Se mig!
jag var här

se mig inte
glöm

se mig
se

isen klirrar sprött
sand bränner under fotsulorna

osedda drar de alla bort
utan att göra avtryck i tidens ansikte




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-05 13:31



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Sånt är vårt öde - ecce homo ...
2011-01-06

  walborg
.. släkten följa släktens gång .. heter det i visan. Det kanske är så att anonymiteten kan vändas i tröst när man tänker på de efterkommande sedan ....
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger